Hopp direkte til innhold
Trening

Bedriftstrening

Vi kombinerer høy faglig kompetanse med et bredt og variert treningstilbud for alle nivåer, fra nybegynner til avansert, med et omfattende tilbud med gruppetrening, personlig trenere og fysioterapeuter.

Ta kontakt for å finne ut hva vi kan tilby din bedrift.

Bedriftstrening

Skal du og din bedrift delta i et sportsarrangement - for eksempel sykkelritt, skirenn, løp eller lignende? Vi kan hjelpe dere å trene mot dette felles målet. Treningen utføres i samarbeid med en spesialist fra Nimi og på vårt treningssenter, utendørs eller hos din bedrift.

  • Vi tar en valgfri kondisjonstest for alle ansatte ved oppstart og avslutning..
  • Dette er en gruppe som passer alle og tilpasses den enkeltes fysiske form.

Varig livsstilsendring

Vi tilbyr livsstilsendringskurs med en varighet på 8 uker, 2 ganger per uke. Kurset er utarbeidet av livsstilsspesialister på Nimi. Kurset inneholder trening, ernæringsrådgivning, målsetting, planlegging og struktur verktøy, og kan holdes hos oss på Nimi eller hos din bedrift.

Nimi energipause

Formålet er å øke styrke og bevegelighet, samt å inspirere til aktivitet. Her trengs ikke utstyr eller treningsklær, og vi kommer ut til deres bedrift.

Nimi helsedag

Vi kan tilpasse en helsedagen ut fra deres ønsker og behov for å motivere og aktivisere ansatte. Dette kan være foredrag innen relevant tema, trening, ernæring, coaching - og mye mer. Arrangeres i samarbeid med bedrift, kantine eller bedriftsidrettslag.